Tutustu sesonkikohtaisiin valikoimiin:

 

Kevään lupaus ovat tulppaani ja narsissi

Pääsiäisen aikaan kannattaa käydä hakemassa värikäs kimppu tulppaaneja, tai valmistautua kevätaurinkoon pirteän keltaisten narsissien kanssa. Tuotamme tulppaaneja useissa eri väreissä ja myös narsisseja löytyy valikoimasta eri lajikkeita, sekä leikkokukiksi että ruukkuun. Puolestaan ulkokukaksi soveltuu kestosuosikko orvoki. Orvokki kestää hienosti pienet pakkaset ja antaa kaunista väriä kevääseen. Puutarhamme tuottaa orvokkeja useissa eri väreissä ja lajikkeissa. Myöhemmin keväällä englantilainen pelargonia sekä hortensiat erottuvat komeudessaan.

Kesä on kukkien parasta aikaa

Kesäkukkien valikoimamme on erittäin laaja. Pidämme valikoimissa kestosuosikkeja sekä tuomme aina mielenkiintoisia uutuuksia. Suosittuja kesäkauden lajikkeita ovat esimerkiksi pelargonit, petunia, japaninkello, samettikukka, begoniat, inkalilja, daalia, siniviuhka, zinnia, tähtisilmä, marketta, verbena, lobelia, huovinkukka, amppelidiana ja amppelivaula.

Myös koristeheinät, koristebataatti, värinokkonen sekä muut “kukattomat” lajikkeet ovat nouseet suosioon ryhmäistutuksissa. Kesäkukkien lisäksi myymme puutarhaltamme yrttien taimia sekä vihanneksien taimia. Mikäpä sen ihanampaa kuin tuore ruohosipuli, persilja, basilika, kesäkurpitsa, tomaatti tai paprika suoraan omasta puutarhasta, parvekkeelta tai keittiön ruukkuistutuksista!
Tervetuloa kesämyymälään suoraan puutarhalle tai Ideaparkkiin tutustumaan upeaan valikoimaan, josta valita kasvit kukkapenkkiin, amppeleihin, ruukkuihin, sisustukseen ja vaikka lahjaksi!

Syyskukat loppuvuoden väriloistoon

Syksyisin esimerkiksi syklaami, hopealanka ja koristekaalit ovat parhaimmillaan. Syklaamit ja minisyklaamit ovat upeita, monivärisiä syyspäivän piristäjiä, jotka viihtyvät myös viileässä. Hopealanka on omiaan tuomaan syystunnelmaa ja eriväriset koristekaalit kestävät myös ensimmäiset pikkupakkaset.

Talvella kukat tuo väriä ja valoa

Joulusesonkia varten kasvatamme amaryllista, joulutähtiä, hyasintteja, atsaleaa ja joulutulppaaneja. Kaikkia näitä perinteisiä ja suosittuja joulukukkia saa useissa eri väreissä ja ne sopivat hyvin lahjoiksi tai kotia piristämään.