Kukkasidonta

Tarjoamme kaikenkattavat kukkasidonnat pitkällä kokemuksella ja alan koulutuksen hankkineiden floristien toimesta. Teemme sidontatöitä sopivalla sekoituksella perinteistä tyyliä ja nuorekkaampaa, trendeihin vastaavaa otetta. Saamme säännöllisesti kiitosta sidontatöiden tyylikkyydestä, kestävyydestä ja laadusta, mikä tietenkin syntyy käyttämällä laadukkaita materiaaleja ja ammattitaitoisia tekijöitä. Floristimme toteuttavat toiveiden ja tarpeiden mukaan kukka-asetelmat, kimput, laitteet, auttavat valitsemaan yksittäiset juhlakukat ja suunnittelevat kanssasi vaikka koko juhlan kokonaisuudesta.

Tule käymään Ideaparkin Kukkabaarissa (Ideaparkin A-pääty) tai soita 0400 170 207

Surusidonta

Surun hetkellä taitava floristimme palvelee teitä parhaalla mahdollisella ammattitaidolla. Surusidonnan töihin kuuluu esimerkiksi osanottokimppu, suurkimppu, surulaite tai arkkulaite. Toteutamme tilauksesta isommatkin kimput ja kukkamäärät. Kaikki työt tehdään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, kaikki toiveet huomioiden ja yksilöllisesti räätälöitynä. Etenkin isommat tilaukset pystymme sovittaessa toimittamaan paikan päälle. Tule käymään Ideaparkin Kukkabaarissa tai soita numeroon 0400 170 207.

 
 

Hääkukat

Elämän tärkeimpään päivään nähdään aina paljon aikaa ja vaivaa, joten konseptiin yhtenäiset kukkalaitteet ja koristeet kuuluvat tietenkin asiaan! Toteutamme esimerkiksi hääkimput tai morsiuskimput, pöytäkimput, rintakukat, sulhasen ja bestmanin vieheet, kaason kukan ja heittokimput, mutta autamme mielellämme myös suunnittelemaan ja toteuttamaan vaikkapa koko hääjuhlan kukituksen ns. avaimet käteen –palveluna. Halutessasi voit myös ostaa puntteja esimerkiksi Kukkabaaristamme tai tilauksesta toimitettuna juuri haluamaasi lajiketta, ja hoitaa koristelut itse.

Suunnitellaan yhdessä unelmienne hääkukat! Tervetuloa ideoimaan yhdessä ammattilaisen kanssa kokonaisuus, toteutus ja toimitus. Tule käymään Ideaparkin kukkakaupassa tai soita numeroon 0400 170 207.

Onnittelu- ja juhlakukat

Toteutamme upeat onnittelukimput ja myymme laadukkaat, kestävät juhlakukat elämän tärkeimpiin hetkiin! Olipa kysymyksessä syntymäpäivät, perheenlisäys, uusi koti, valmistuminen, äitienpäivä tai mikä tahansa muu pientä juhlistamista vaativa merkkipäivä, autamme sinua valitsemaan parhaan mahdollisen lahjan.

Kukkakaupassamme on jatkuvasti esillä näyttäviä kukkakimppuja ja floristimme toteuttavat myös uniikit, toiveidesi mukaan tehdyt kimput joko odottaessasi tai etukäteen tilattuna. Ideaparkista lyödät ainutlaatuisen Kukkabaarin, josta voit valita joko kimppuun tulevat kukat tai yksittäiset juhlakukat. Huomaathan, että mikäli haluat juuri tiettyä väriä tai lajiketta, kannattaa työ tilata vähintään viikon verran etukäteen.

 
 

Kukat kotiin

Kukkabaaristamme voit itse valita sesongin kauneimmat kukat. Lisäksi liikkeestämme löytyy paljon valmiita kimppuja, kuten rentoja ja kauniita viikkokimppuja. Näillä saa ihanan tunnelman kotiin esimerkiksi vieraiden tullessa kylään.