Ihanat kukat ja kasvit löytyy Kukkabaarista!

Löydät ympäri vuoden monipuolisen valikoiman leikkokukkia sekä ruukkukasveja Kukkabaari Ideaparkista.

Leikkokukkien, ruukkukasvien sekä ryhmäkasvien kirjo ulkonäön ja eri ominaisuuksien puolesta on niin laaja, että löydät varmasti sopivat kasvit. Ammatitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua.

Leikkokukat

Leikkokukat tekee arjesta juhlaa. Leikkokukkakimppu on ihana lahja, se tekee hetkestä erityisen tärkeän. Leikkokukista floristimme loihtii myös kauniit asetelmat juhliin tai yrityksien tilaisuuksiin. Yhdessä floristimme kanssa voit suunnitella unelmiesi hääkukat tai löytää ihanat kukat vauvaonneen. Toteutamme kukka-asetelmat, surulaitteet tai osannottokimput myös surun hetkellä.

Viherkasvit

Kotiin kuin kotiin sopii erilaiset viherkasvit, jotka ominaisuuksistaan riippuen voivat olla joko sisustuksellisia elementtejä tai esimerkiksi ilman laatua parantavia hyötykasveja. Lajikevalikoimasta löydät auringossa tai varjossa viihtyvät viherkasvit sekä hyvin helppohoitoiset viherkasvit, joille riittää harvempi kastelu.

Vihersisustus

Viherkasveilla sisustaminen ja somistaminen on tätä päivää. Kukkabaarista löydät ajan hengen mukaisia vihersisustus tuotteita. Pidämme ainutlaatuista ja tyylikästä valikoimaa yllä.

Ruukkukasvit

Kukkivat ruukkukasvit ovat ihana tapa tuoda lisää väriä kotiin. Pyrimme pitämään aina hyvää valikoimaa ruukkukasveista sekä erityisesti kukkivista ruukkukasveista.

Ryhmäkasvit

Erilaiset ulkokukat piristävät pihan ilmettä ja lisäävät viihtyvyyttä. Keväästä syksyyn valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia ryhmäkasveja.