fbpx
Yrityksille2018-09-12T17:35:10+00:00

YHTEISTYÖ

YRITYKSILLE

TUOTTEET JA PALVELUT

Luottamuksellista yhteistyötä

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme, sekä laajennamme tuotevalikoimaamme mahdollisuuksien mukaan, jotta pystymme olemaan paras mahdollinen yhteityökumppani. Olemme kiinnostuneita uusista haasteista ja keskustelemme mielellämme yhteistyömahdollisuuksista.

Puutarhamme

KAUPUNGIT, KUNNAT JA SEURAKUNNAT

Tuotamme haluamanne lajikkeet laadukkaasti ja pitkällä ammattitaidolla.

Tuotamme haluamanne lajikkeet ja toimitamme sovitusti istutuksia varten.

Merkittävimpiä sopimustuotanto asiakkaitamme on Tampereen Kaupunginpuutarhan perinnekasvien hoitaminen talven yli ja uudelleen kasvatus kevääksi puutarhallamme. Myös suuri joukko kesän ryhmäkasveja lähtee ilostuttamaan ja värittämään Tampereen kaupunkikuvaa.

Pyydä tarjous: myynti@makelankauppapuutarha.fi

Klaus Mäkelä 050 362 9668

KUKKAKAUPPIAAT & KAUPPAKETJUT

Nopea toimitus kaupan ovelle.

Toimitamme Pirkanmaan alueella jälleenmyyjille tuotteitamme nopeasti ja suoraan kaupan ovelle. Pyrimme laajentamaan valikoimaamme sekä panostamme laatuun. Lähituotanto mahdollistaa kasvien paremman kestävyyden sekä nopeammat toimitukset. Tarkempia tietoja kukistamme ja hinnoista saatte:

Klaus Mäkelä 050 362 9668

myynti@makelankauppapuutarha.fi

TOIMITILAT, JULKITILAT JA TAPAHTUMAT

Kukat yrityksille kilpailukykyisin hinnoin!

Toimitamme yrityksien toimitiloihin tai tapahtumiin kukat suoraan kohteeseen, tarjoamme myös istustuspalvelun tai sidontatyöt avaimetkäteen periaatteella. Laadukkaat ja hyvinhoidetut kasvit sekä kukat luo edustavan ilmeen yrityksen toimitiloihin tai tapahtumiin. Pyydä tarjous tai ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

myynti@makelankauppapuutarha.fi

Elisa Mäkelä 050 577 0080