Yrityksille2018-04-16T17:42:31+00:00

YHTEISTYÖ

YRITYKSILLE

TUOTTEET JA PALVELUT

Luottamuksellista yhteistyötä

Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja palveluitamme. Laajennamme tuotevalikoimaamme sekä palveluitamme, jotta pystymme olemaan paras mahdollinen yhteityökumppani. Olemme kiinnostuneita uusista haasteista ja keskustelemme mielellämme uusista yhteistyömahdollisuuksista.

Puutarhamme

JÄLLEENMYYJÄT

Kukkakauppiaat & kauppaketjut

Toimitamme Pirkanmaan alueella jälleenmyyjille tuotteitamme nopeasti ja suoraan kaupan ovelle. Pyrimme laajentamaan valikoimaamme sekä panostamme laatuun. Lähituotanto mahdollistaa kasvien paremman kestävyyden sekä nopeammat toimitukset. Sivujen alareunassa on kuvia tämän hetken tarjonnasta. Tarkempia tietoja kukistamme ja hinnoista saatte:

Klaus Mäkelä 050 362 9668

myynti@makelankauppapuutarha.fi

SOPIMUSTUOTANTO

Kaupungit, kunnat & seurakunnat

Tarjoamme sopmistuotantopalvelua. Tuotamme haluamanne lajikkeet ja toimitamme keväällä haluttuun paikkaan istutuksia varten. Merkittävimpiä toiminnan laajennuksia on Tampereen Kaupunginpuutarhan perinnekasvien hoitaminen talven yli ja uudelleen kasvatus kevääksi puutarhallamme. Myös suuri joukko kesän ryhmäkasveja lähtee ilostuttamaan ja värittämään Tampereen kaupunkikuvaa.

Pyydä tarjous: myynti@makelankauppapuutarha.fi

Klaus Mäkelä 050 362 9668

KUKKATOIMITUS

Toimitilat, julkitilat & tapahtumat

Toimitamme yrityksien toimitiloihin tai tapahtumiin kukat suoraan kohteeseen, tarjoamme myös istustuspalvelun avaimetkäteen periaatteella.

Kehitämme palvelua jatkuvasti.

Pyydä tarjous: myynti@makelankauppapuutarha.fi

Elisa Mäkelä 050 577 0080

YLLÄPITOSOPIMUS

Toimitilat, julkisettilat & tapahtumat

Hyvinhoidetut kasvit ja kukat luo edustavan ilmeen yrityksen toimitiloihin tai tapahtumiin. Kasviruukkuja voi laittaa toimitilojen edustalle ulos tai tuoda sisätiloihin. Tarjoamme kasvit sekä niiden ylläpidon kuukausisopimus hinnalla.

Pyydä tarjous niin keskustellan lisää: info@makelankauppapuutarha.fi

Elisa Mäkelä 050 577080